Waarom zou u voor een operationele leasing kiezen?

U wilt gebruik maken van een bepaald goed, zonder er eigenaar van te zijn, en u wenst het bij afloop van het contract niet noodzakelijk aan te kopen, dan is een operationele leasing voor u de geknipte formule.

Deze financieringsformule is perfect geschikt voor personen of bedrijfsvoertuigen, voor industriële voertuigen, computerapparatuur en ook bouwmachines en machinewerktuigen. De leverancier neemt in zijn verkoopvoorwaarden doorgaans een clausule van terugname van de goederen op aan het eind van de huurperiode.

Piekmomenten

U wilt gedurende een bepaalde periode over het nodige materiaal beschikken om het hoofd te kunnen bieden aan een toevloed aan opdrachten of om een tijdelijke opdracht aan te kunnen.

Sterk verouderd materiaal

U wilt intensief gebruik maken van een bepaalde installatie en die regelmatig kunnen vervangen omdat die zo snel verouderd raakt.

Geen aanslag op uw liquiditeiten

U wilt uw investeringen uit uw balans houden om uw leningscapaciteit niet in gevaar te brengen.

U geniet van belangrijke boekhoudkundige en fiscale voordelen

Operationele leasing in de praktijk

Operationele leasing in 3 stappen:

  • u kiest zelf het gewenste materiaal en uw leverancier;
  • wij kopen het materiaal voor u en u kunt erover beschikken;
  • u betaalt het leasebedrag maandelijks, per kwartaal of per semester gedurende de leaseperiode die van 2 tot 5 jaar kan gaan.

Profiteer van onze kennis en ervaring

Met meer dan 45 jaar ervaring wat leasing betreft, en met de kennis van materialen en markten kunnen wij voor u de bijzondere procedures zoals het storten van een voorschot of het beheer van de participatie voor onze rekening nemen en hebben wij een oplossing voor specifieke en complexe constructies.