Eenvoudige en moduleerbare financieringen

Met een financiële leasing kunt u uw installaties/materiaal voor professioneel gebruik van om het even welke aard financieren: personen- of bedrijfsvoertuigen, computerapparatuur, laad- en loswerktuigen, hijswerktuigen, werktuigmachines, algemeen gesteld is een financiële leasing geschikt voor elke roerende investering.

Met deze formule kunt u uw investering voor 100% financieren, inclusief de BTW en de vervoers- of installatiekosten.

Een eenvoudige financiering

U kiest zelf de uitrusting en uw leverancier, u onderhandelt met hem over de verkoop en leveringsvoorwaarden. De factuur wordt opgesteld op naam van Crédit Mutuel Leasing, die deze aan de leverancier betaalt. Crédit Mutuel Leasing vervult alle formaliteiten van de bestelling tot de aankoop van het materiaal. Na de huurperiode heeft u de mogelijkheid om het materiaal aan te kopen tegen een vooraf overeengekomen prijs. Die is doorgaans lager dan of gelijk aan 15% van de aanschaffingsprijs.

Een soepele financiering

Het barema van uw huurbedragen kan op maat worden gemaakt, waardoor uw financiering netjes is aangepast aan de kenmerken van uw activiteit en de gebruiksduur van het materiaal. U kunt de huurprijzen tevens aanpassen naargelang de verwachte rendabiliteit van de investering en de specifieke cyclus van uw liquiditeiten. U kunt ten slotte ook kiezen voor een eerste verhoogde huurprijs om rekening te houden met een eigen inbreng die u wenst te doen en de huurprijs maandelijks, per kwartaal of per semester betalen.

Uw financieel en fiscaal beheer optimaliseren

Financiële leasing in de praktijk

Financiële leasing in 4 stappen:

  • u kiest zelf het gewenste materiaal en uw leverancier;
  • wij kopen het materiaal voor u en u kunt erover beschikken;
  • u betaalt het leasebedrag maandelijks, per trimester of per semester gedurende de leaseperiode die van 2 tot 5 jaar kan gaan;
  • Aan het eind van de leaseperiode kunt u het materiaal aankopen indien u het verder wenst te gebruiken of het zelf wil verkopen.

Geniet van onze expertise

Dankzij onze 45 jaar ervaring in leasing en onze kennis van diverse materialen en diverse markten kunnen wij speciale procedures zoals verschillende leasingschemas en voorschotten behandelen en voldoen aan uw behoeften aan specifieke en complexe regelingen.